Trudy Satink Rouw- en verliescoach

“???????????????? ????????????????????????????????????????????” ???????????????????? ????????????????????????: ????????????????- en ????????????????????????????????????????????????

“Kwetsbaarheid begint met moed, moed om er te zijn en jezelf te laten zien”

Vandaag stel ik graag Trudy Satink voor als Rouw-en verliescoach in de coachpool van CoachNu. Als personal coach met de specialisatie Rouw- en verliescoaching vervult Trudy een belangrijke rol in ons team van coaches, want verlies is een onderwerp waar iedereen mee te maken heeft.

Ik ken Trudy al geruime tijd, als commercieel collega bij HEMA en ook als coach in de interne coachpool van HEMA, waar we samen hebben gewerkt aan het verhogen van het (werk)geluk van medewerkers. Ik ben ontzettend trots dat we Trudy’s expertise ook kunnen aanbieden binnen de CoachNu coachpool. Ik weet hoe ontzettend waardevol het is om in situaties van rouw-& verlies de juiste ondersteuning te krijgen.

Zoals Trudy zelf omschrijft; Bij een rouwproces horen gevoelens van eenzaamheid, onrust in je hoofd en in je lijf, geen energie hebben om dagelijkse dingen weer op te pakken en niet meer kunnen genieten van dingen waar je vroeger blij van werd. Het leven voelt dan vaak als overleven in plaats van voluit leven.
Als deze gevoelens te lang aanhouden en je geen idee hebt hoe je met je verdriet en verlies om moet gaan bij het oppakken van je dagelijkse leven dan kan professionele hulp je verder helpen
Rouw staat voor de gevoelens die je ervaart als je te maken hebt met een verlies. Dat kan een overlijden zijn van een dierbare, maar ook verlies van gezondheid, echtscheiding, verlies van je baan of ongewenste kinderloosheid. Als Rouw-en verliescoach sta ik je bij in dat proces.

Naast haar specialisatie als rouw- en verliescoach is Trudy Personal coach en werkt ACT (Acceptance and Commitment Therapy), systemisch werken, wandelcoaching, EMDR en Voice Dialogue.

Het is onze missie om coaching mainstream te maken en mensen te kunnen ondersteunen bij lastige situaties en persoonlijke ontwikkeling. Rouw en verlies is daar zeker een onderwerp in. In mijn ogen ook een onderdeel van goed werkgeverschap om goede begeleiding te kunnen aanbieden wanneer het nodig is, ook buiten de werkvloer. Blije medewerkers presteren beter en hoewel “blij” hier niet het juiste woord is, maakt een goede ondersteuning bij rouw en verlies het verschil om weer met vertrouwen de wereld aan te kunnen.

Trudy werkt vanuit haar praktijk in Haarlem en bedient de regio Haarlem-Amsterdam-Alkmaar. Als CoachNu coach maakt Trudy deel uit van het coachteam voor bedrijven en is ook individueel te boeken.

Een goede klik is de basis voor een succesvol coachtraject.

Een succesvol coachtraject begint met een klik tussen jou en mij. Daarom nodig ik je graag uit eerst vrijblijvend kennis te maken. Tijdens de kennismaking praten we over jouw coachvraag en vertel ik jou wie ik ben en hoe ik werk. Je kunt al je vragen stellen en ik geef aan hoe een mogelijk coachtraject eruit zal zien. De kennismaking is kosteloos. Je bent van harte welkom!

Boek je vrijblijvende kennismaking

Online of in de coachstudio.