Coaching

De coachboot

Ultieme manier van ontspannen coaching

Een fijnere plek voor een goed en ontspannen gesprek bestaat niet. De rust van het water, de natuur en buitenlucht, de landschappen, luchten en prachtige omgeving zorgen ervoor dat je ontspannen even je aandacht op jezelf kunt richten. Even weg uit de dagelijkse hectiek, even tijd voor jezelf. Ervaar de rust van de coachboot. Als het even kan en jij het leuk vindt, pakken we de coachboot. Op de boot is coaching minstens zo effectief als in mijn coachstudio. Geniet van de prachtige omgeving van de Vinkeveense plassen, net onder Amsterdam en neem het roer in handen.

Pak het roer in handen

Erkend coach

Coaching op een ontspannen manier

Geniet van de heerlijke locatie van Coachnu, landelijk en centraal gelegen.

Landelijk Baambrugge

Baambrugge ligt langs de A2 ter hoogte van Vinkeveen, ca 15 minuten van Amsterdam en 20 minuten van Utrecht. Dit kleine dorpje ligt in de prachtige groene natuur, volop wandel mogelijkheden, met prachtige uitzichten over de weilanden waar de Lindenhoff koeien grazen. Vanuit Baambrugge zit je binnen 5 minuten aan de Vinkeveense plassen, waar je heerlijk kunt zwemmen, kunt wandelen over de eilanden of een heerlijke lunch kunt genieten. De coachstudio is een fijne plek om rustig te praten, voorzien van alle gemakken en prachtig uitzicht. Geniet van een ontspannen coachtraject, op mijn boot bij mooi weer, lekker buiten of in de coachstudio.

Kom kennismaken
  1. De Coachboot

    Stap op de coachboot en geniet van de rust van de Vinkeveense plassen. Kom volledig tot rust op het kabbelende water.

  2. Coachstudio

    Centraal gelegen in de prachtige natuur van Baambrugge, met een geweldig uitzicht over de landerijen van “De Lindenhoff”

  3. Buiten Baambrugge

    Mooi weer? Geniet van de coachlobby buiten, of de serre of maak een mooie wandeling over de polderweggetjes

Handige coachprogramma’s

Maak een keuze uit een van mijn programma's met extra voordeel. Gratis gebruik van de NOBCO coachmonitor | Een coachboek als naslagwerk naar keuze| Gratis Check-up sessie na 6 maanden

Willem van Duuren

Over mij

Als bevoegd coach op senior practitioner niveau, met een zeer brede ervaring op het gebied van senior management bij grote bedrijven als HEMA, mijn ervaring als CEO en ondernemer help ik jou je persoonlijke- of zakelijke doelen te bereiken. No-nonsense, informeel maar to the point!

Coaching is mijn passie, ik heb tijdens mijn carriere gezien wat persoonlijke ontwikkeling je oplevert. Met mijn brede expertise help ik particulieren, ondernemers en leiders, succesvol hun doel te bereiken op persoonlijke en doeltreffende wijze.

Boek een gratis en vrijblijvende kennismaking in. Dat kan online of in mijn coachstudio in Baambrugge, vlakbij Amsterdam.

Meer over Willem

Veelgestelde vragen

De coachboot is inzetbaar bij mooi weer en in overleg. Reken dat we meer tijd nodig hebben voor een gesprek op de boot. Wanneer je een gesprek wil plannen op de coachboot reken ik een uur extra tijd voor de voorbereidingen en additionele kosten.

Alle veelgestelde vragen

Een goede klik is de basis voor een succesvol coachtraject.

Een succesvol coachtraject begint met een klik tussen jou en mij. Daarom nodig ik je graag uit eerst vrijblijvend kennis te maken. Tijdens de kennismaking praten we over jouw coachvraag en vertel ik jou wie ik ben en hoe ik werk. Je kunt al je vragen stellen en ik geef aan hoe een mogelijk coachtraject eruit zal zien. De kennismaking is kosteloos. Je bent van harte welkom!

Boek je vrijblijvende kennismaking

Online of in de coachstudio.