Wat coachees zeggen

“Willem was erg betrokken, geïnteresseerd, open en motiverend, dat zeker vertrouwen heeft gewekt. Hij heeft ervoor gezorgd dat ik meer uit de coaching sessies heb kunnen halen dan ik van tevoren had bedacht.”

Anoniem

CEO – businesscoaching traject

Natuurlijk loop je bij het volgen van je droom ook tegen lampen. Een coach die je ondersteunt is daarom onmisbaar. Zó ontzettend bedankt Willem. Je stimuleert me en geeft me vertrouwen

Sebastiaan Wubbe

Eigenaar , Today is Amazing

Yes! ik heb weer overzicht in mijn to-do! Zo fijn! Ik liep ontzettend tegen mezelf aan, maar met een paar meetings heb ik weer een helder overzicht! Wat superfijn !!!

Anoniem

Eigenaar trainingsbureau

“Willem kon erg goed observeren en signaleren waar mijn doelen lagen. Dit controleerde hij bij mij ook en hij nam de tijd om hierover te spreken en hiermee te oefenen. Hij hielp mij bij de stappen die ik kon nemen om mijn doelen te bereiken. Hij gaf mij goede tips en oefeningen die voor mij heel erg verhelderend werkte, mij bewust maakte en ervoor zorgde dat ik goed aan de slag kon met mijn doelen.”

Anoniem

Manager -Personal coaching traject

Het voelde regelmatig alsof ik tegen een plafond aan zat met m’n werk als zelfstandig webdesigner. Het ging prima, maar net niet zoals ik het graag zou willen. Willem heeft me geholpen bij het in kaart brengen / zichtbaar maken van gedachten die me tegenhielden en handvatten geboden om hier nu en in de toekomst mee om te gaan. Dit heeft me ontzettend geholpen, zowel zakelijk als privé. Dank voor je hulp!

Bram Baas, juni 2024

Baas Webdesign

I enjoyed doing business with Willem because he is flexible, straightforward and creative in finding solutions to improve the business. He always keeps his word and is relaxed though very eager. Willem always wants to maximize business!

Maurice Willemsen

E-commerce manager Nikon Europe

Willem is a straight foreward, very experienced, manager with besides the “needed” helicopter-view also a great eye for detail. Willem has inspired me many times to push myself and the business further than I could think of at first glance. It is a pleasure to work with Willem on projects and daily business whilst exploring my capabilities even further. In short, Willem is not only the driver for the business, but also for the people he’s working with.

Martijn Peeters

Marketing manager Bavak

During Willem’s time at Olympus, I have learned to know him as a person who always strives for the maximum result. Also his creative skills are way above average and suprises people every time.

Evert Streurman

Senior Sales Manager

Willem is one of those managers who has a strong strategic and commercial insight. He has gained extensive insight in cross-channel commerce and is able to translate his views in practical paths to go forward.

Working together with Willem means working in a positive, dynamic and inspiring environment, and getting enough space for your own. Willem is a team player, but also knows how to reach a target with the team.

Ronald van der Harg

Finance professional

Tijdens mijn opdracht bij Kamera Express heb ik Willem leren kennen als een echte veranderaar. Super creatief en boordevol nieuwe ideeën, waarbij de klant het middelpunt is. Willem heeft enorm veel ervaring in de consumentenelektronica, fotografie en retail. En altijd met oog voor zijn medewerkers en relaties. Kortom, een zeer professioneel en prettig mens om mee samen te werken. Ik beveel Willem dan ook van harte aan voor een functie als Algemeen Directeur / Directeur Marketing voor een A-merk of retailorganisatie.

Wilma Groen

Sr Product Owner / Agile project manager IT & E-commerce

Willem is one of those rare people who combine a strong feel for commerce and entrepreneurship with detailed product knowledge. He understands that selling a product is only possible when you know the product inside out. He is deeply passionate about what he does and has a great drive to make ideas actually happen.
I recommend Willem to anybody who requires commercial or business talent. He is a great person to work with and somebody I learned a lot from.

Joost de Ridder

Director / Business unit leader Transition & Support The Netherlands TriFinance at TriFinance

Willem is een fijne manager. Hij staat voor zijn team, gaat uit van de kracht in mensen en weet zo een groep echt te verbinden, waardoor mooie resultaten volgen. Hij motiveert om het beste uit jezelf te halen en geeft je de ruimte om te groeien. Willem is open, soms kritisch maar altijd met de intentie om je vooruit te helpen. En dus een aanbeveling waard.

Esther Ziengs

Category manager Hornbach

“Willem was erg betrokken, geïnteresseerd, open en motiverend, dat zeker vertrouwen heeft gewekt. Hij heeft ervoor gezorgd dat ik meer uit de coaching sessies heb kunnen halen dan ik van tevoren had bedacht.”

Anoniem

CEO – businesscoaching traject

Gedragscode voor coaches

Als geaccrediteerd coach houd ik mij strikt aan de gedragscode voor coaches, waarbij privacy en vertrouwelijkheid van informatie van het hoogste belang zijn. Ik ga uiterst zorgvuldig om met alle privacygevoelige informatie die tijdens coachingsessies wordt gedeeld. Alles wat tijdens onze gesprekken besproken wordt, blijft vertrouwelijk en wordt met de grootste discretie behandeld.

Dit betekent dat ik de informatie die je met mij deelt niet zal delen met derden, tenzij er sprake is van een wettelijke verplichting of in overleg met jou als cliënt. Ik zorg ervoor dat alle gegevens veilig worden bewaard en dat er passende maatregelen zijn genomen om ongeoorloofde toegang, verlies of diefstal te voorkomen.

Mijn doel is om een veilige en vertrouwelijke omgeving te creëren waarin je vrijuit kunt spreken en werken aan je persoonlijke en professionele groei. Je kunt erop vertrouwen dat je privacy te allen tijde gerespecteerd wordt en dat ik als coach gebonden ben aan mijn geheimhoudingsplicht.

Mocht je nog specifieke vragen hebben over privacy of de omgang met vertrouwelijke informatie, dan sta ik altijd klaar om deze te beantwoorden. Jouw vertrouwen en privacy zijn van het grootste belang voor mij, en ik zal er alles aan doen om dit te waarborgen tijdens onze coachingsessies.