Loopbaan en carrière

Online programma of fysieke coaching

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan of volgende stap in je carrière maar weet je niet zo goed wat de volgende stap is? Met een loopbaantraject ontdek jij jouw ware passie, enthousiasme, talenten en persoonlijke waarden zodat jij jouw plan kunt maken om je droombaan te bemachtigen.

Ontdek je droombaan. Start nu.

Met dit volledig online loopbaantraject, doorloop je precies dezelfde stappen die je in een fysiek loopbaantraject ook doorloopt. Het verschil is dat je zelf de oefeningen aan de hand van videoinstructies maakt en je zo toewerkt naar jouw strategisch actieplan om droombaan te bemachtigen. Dit online programma is inclusief 1 uur 1:1 coaching van Willem van Duuren. Eventueel kun je extra losse coachsessies later bijboeken tegen een gereduceerd tarief.

Loopbaancoaching Fysiek of online programma

Heb jij het gevoel dat je aan een nieuwe uitdaging toe bent, zoek je een andere baan, of wil je uitvinden wat echt je droombaan is? Met loopbaancoaching ontdek jij waar echt jouw passie ligt. In dit complete loopbaantraject begeleid ik jou naar jouw toekomstige droombaan. In 4 modules neem ik je mee in jouw talenten, successen, persoonlijke kracht en waarden. Een passende baan voldoet aan wat je kunt, wil en moet. Met dit traject ga je dat ontdekken en maak je een plan om jouw droombaan te bemachtigen.
De klik tussen jou en mij is de basis voor een succesvolle samenwerking. Onze samenwerking is altijd gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Kies voor het online programma als je zelf aan de slag wil gaan. Liever fysieke coaching? Maak dan een vrijblijvende afspraak. Ik graag uitgebreid kennis met jou en vertel ik je wie ik ben en hoe ik werk.

Start direct met een gratis proefversie
 1. Ontdek jouw passie

  Je ontdekt wat echt jouw passie is en waar je energie van krijgt

 2. Jouw talenten in beeld

  Je brengt je echte talenten in kaart

 3. Jouw waarden bepalen

  Je bepaalt welke waarden echt belangrijk zijn

 4. Energie

  Je ontdekt wat jou energie geeft in je werk

 5. Je banenplan

  Je stelt een banenplan op om jouw toekomstige droombaan te bemachtigen

Fysieke loopbaancoaching

Volledig fysiek loopbaantraject + 1:1 coaching met toegang tot de online module met oefeningen en werkmap

 • Loopbaan en carrière

  4 coachsessies van 1,5 uur

  Fysiek & online

  Ontdek je droombaan met dit fysieke loopbaan programma en maak je plan om die baan te bemachtigen. Dit traject kent een speciaal tarief van €599,00 om loopbaancoaching toegankelijk te maken voor iedereen.

  Inhoud programma

  • 4 coachsessies van 1,5 uur
  • Gratis intakegesprek
  • Toegang tot online coachmodellen

  Met dit loopbaantraject doorloop je alle stappen die nodig zijn om je droombaan te bemachtigen.

  Modules:

  • Kunnen
  • Willen
  • Moeten
  • Talenten
  • Successen
  • Persoonlijke kracht
  • Persoonlijke waarden
  • Banenplan

  Dit traject is een persoonlijk 1:1 fysiek coachtraject. We bespreken naast je carriereplan ook eventuele persoonlijke belemmeringen mocht dat een obstakel zijn. Mocht je extra hulp willen met je sollicitatievoorbereiding, opbouwen CV of gesprek oefenen, dan passen we dat in.

 • Willem van Duuren

  Over mij

  Willem van Duuren Personal- & Businesscoach

  Als bevoegd coach op senior practitioner niveau, met een zeer brede ervaring op het gebied van senior management bij grote bedrijven als HEMA, mijn ervaring als CEO en ondernemer help ik jou je persoonlijke- of zakelijke doelen te bereiken. No-nonsense, informeel maar to the point!

  In mijn carriere in het bedrijfsleven heb ik veel ambitieuze mensen mogen begeleiden op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en carriereplanning. Ik weet hoe managers kijken naar talent en persoonlijke kracht, wat een leidinggevende beweegt om iemand aan te nemen en waar ze op letten. Maar ik heb ook veel jonge ambitieuze professionals geholpen bij het ontdekken van hun persoonlijke kracht, zodat ze niet alleen maar werken voor het geld, maar dat ze er volop van kunnen genieten. Wil jij ook je droombaan ontdekken, ik help je daarbij.

   

  Boek een gratis en vrijblijvende kennismaking in. Dat kan online of in mijn coachstudio in Baambrugge, vlakbij Amsterdam.

  Meer over Willem

  Natuurlijk loop je bij het volgen van je droom ook tegen lampen. Een coach die je ondersteunt is daarom onmisbaar. Zó ontzettend bedankt Willem. Je stimuleert me en geeft me vertrouwen

  Eigenaar , Today is Amazing, Sebastiaan Wubbe

  Yes! ik heb weer overzicht in mijn to-do! Zo fijn! Ik liep ontzettend tegen mezelf aan, maar met een paar meetings heb ik weer een helder overzicht! Wat superfijn !!!

  Eigenaar trainingsbureau, Anoniem

  “Willem kon erg goed observeren en signaleren waar mijn doelen lagen. Dit controleerde hij bij mij ook en hij nam de tijd om hierover te spreken en hiermee te oefenen. Hij hielp mij bij de stappen die ik kon nemen om mijn doelen te bereiken. Hij gaf mij goede tips en oefeningen die voor mij heel erg verhelderend werkte, mij bewust maakte en ervoor zorgde dat ik goed aan de slag kon met mijn doelen.”

  Manager -Personal coaching traject, Anoniem

  Een goede klik is de basis voor een succesvol coachtraject.

  Een succesvol coachtraject begint met een klik tussen jou en mij. Daarom nodig ik je graag uit eerst vrijblijvend kennis te maken. Tijdens de kennismaking praten we over jouw coachvraag en vertel ik jou wie ik ben en hoe ik werk. Je kunt al je vragen stellen en ik geef aan hoe een mogelijk coachtraject eruit zal zien. De kennismaking is kosteloos. Je bent van harte welkom!

  Boek je vrijblijvende kennismaking

  Online of in de coachstudio.