Hoe verhoog je het werkgeluk van jouw medewerkers?

Werkgeluk

Naast alle initiatieven die je al neemt als werkgever om je medewerkers te ondersteunen in hun werkgeluk is het aanbieden van coaching een waardevolle investering. Ik heb het zelf ervaren als coach in de coachpool van HEMA. Een blije medewerker presteert beter, is gemotiveerder, valt minder snel uit en blijft loyaal aan de werkgever. Of het nu gaat om uitdagingen in de privé situatie of in de zakelijk omgeving, het aanbieden van coaching aan je medewerkers is een enorm krachtig instrument.

Persoonlijke tegenslagen, issues thuis, ziekte, stress, verlies, angsten, beperkende gedachten, gebrek aan zelfvertrouwen, verstoorde privé-werkbalans, leiderschap vraagstukken etc. Veel mensen hebben ermee te maken. Als werkgever kan je niet al deze issues oplossen, of weet je überhaupt niet wat er speelt bij je medewerkers. Je herkent vast wel situaties waarin je merkt dat er iets speelt bij je medewerker, aan mindere motivatie, minder inzet of juist overdreven inzet, vermoeidheid, gebrek aan concentratie… Ook voor aansturend managers is dat een lastige situatie, want met name wanneer het issues zijn in de privésfeer, zijn werknemers vaker behoudend om hulp te vragen.

Een coach voorstellen

Een coach voorstellen is een passende oplossing wanneer de werknemer daar zelf behoefte aan heeft. Echter het voorstellen van een coach is soms al een drempel. Het is veel krachtiger wanneer de werknemer zelf aangeeft behoefte te hebben aan de ondersteuning van een coach. Soms zelfs zonder de tussenkomt van de leidinggevende. Met name wanneer het privé issues betreft of gerelateerd is aan een complexe situatie op het werk. Die wetenschap heeft me aangezet tot het aanbieden van een laagdrempelige oplossing voor werknemers die behoefte hebben aan coaching.“Het is mijn missie om coaching mainstream te maken”
“Ik gun iedereen een coach omdat het bijdraagt aan je zelfontwikkeling, blokkades opheft en je sterker maakt als persoon, waardoor je niet alleen meer geluk ervaart maar ook beter gaat presteren, privé en zakelijk” – Willem van Duuren owner CoachNU

Missie

En mijn missie is precies de reden dat ik naast mijn personal-& business coaching een coachpool heb samengesteld van gecertificeerd coaches uit eigen netwerk. Een vast team van personal coaches met elk hun eigen specialiteit. Een team dat klaarstaat om het prive- en werkgeluk van werknemers te verhogen door ze te coachen op persoonlijke ontwikkeling of blokkades die in de weg staan. Op een toegankelijke manier, met een lage drempel zodat je medewerkers eenvoudig een coach kunnen boeken en aan de slag kunnen gaan. Een vast team dat als coachpool beschikbaar is als versterking van een interne coachpool of volledig extern inzetbaar is voor bedrijven die investeren in het welzijn van hun medewerkers.

Wil jij ook investeren in meer werkgeluk? Mirthe Dankelman Roberto GutierrezTrudy Satink Philippe Remmers en Willem Van Duuren staan klaar als coachpool van Coachnu. #werkgeluk Meer info? CoachNu.nl

Een goede klik is de basis voor een succesvol coachtraject.

Een succesvol coachtraject begint met een klik tussen jou en mij. Daarom nodig ik je graag uit eerst vrijblijvend kennis te maken. Tijdens de kennismaking praten we over jouw coachvraag en vertel ik jou wie ik ben en hoe ik werk. Je kunt al je vragen stellen en ik geef aan hoe een mogelijk coachtraject eruit zal zien. De kennismaking is kosteloos. Je bent van harte welkom!

Boek je vrijblijvende kennismaking

Online of in de coachstudio.