Gratis kennismaken met coaching in juni

Gratis kennismaking met coaching: Ontdek de waarde van coaching voor jouw persoonlijke groei en succes!

Heb jij persoonlijke of zakelijke uitdagingen waar je graag mee aan de slag wilt, maar heb je nog geen stap gezet naar een coach omdat je niet precies weet wat een coach voor jou kan betekenen? Dan is mijn gratis kennismakingssessie van 45 minuten (online of fysiek) ideaal voor jou!

Tijdens deze kennismakingssessie krijg je de gelegenheid om kennis te maken met mij als coach en zal ik je uitleggen hoe mijn coachingaanpak werkt. We zullen jouw doelen bespreken en ik zal je een duidelijk beeld geven van wat een mogelijk coachtraject inhoudt.

Wat kun je verwachten tijdens deze gratis kennismakingssessie?

Allereerst zullen we uitgebreid jouw uitdaging of doel verkennen. Ik luister aandachtig naar je verhaal en stel gerichte vragen om een dieper inzicht te krijgen in jouw situatie. Vervolgens zal ik mijn aanpak en werkwijze toelichten, zodat je een goed beeld krijgt van hoe ik je kan ondersteunen bij het behalen van jouw doelen.

Daarnaast is er ruimte voor jouw vragen en zorgen. Ik zal met plezier al je vragen over coaching beantwoorden, zodat je volledig geïnformeerd bent en met vertrouwen kunt beslissen of coaching de juiste keuze is voor jou.

Deze kennismakingssessie is een waardevolle gelegenheid om te ontdekken hoe coaching jou kan helpen. Het is een eerste stap om helderheid te krijgen over jouw doelen, te begrijpen hoe coaching jou kan ondersteunen en om te voelen of er een goede klik is tussen ons als coach en coachee.

Klaar om de stap te zetten naar persoonlijke groei en succes? Neem contact met mij op voor een gratis kennismakingssessie en zet de eerste stap op weg naar jouw gewenste resultaten! Je kunt in juni een online of een fysieke afspraak boeken van 45 minuten.

Let op: Deze kennismakingssessie is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets. Het is een kans om te ontdekken of coaching de juiste aanpak is voor jouw specifieke behoeften.

Vul je gegevens in dan neem ik contact met je op voor het plannen van een afspraak in juni.

Groet Willem.

Over Willem van Duuren

Als bevoegd coach en ervaringsdeskundige met meer dan 30 jaar ervaring in top managementfuncties in retail & BtB bij HEMA, Noordhoff, Kamera-Express, Olympus  en als ondernemer, help ik jou stappen te zetten richting het behalen van je persoonlijk of zakelijk doel. Bij mij kan je terecht voor business coaching en personal coaching, oplossings- en actiegericht.

Een goede klik is de basis voor een succesvol coachtraject.

Een succesvol coachtraject begint met een klik tussen jou en mij. Daarom nodig ik je graag uit eerst vrijblijvend kennis te maken. Tijdens de kennismaking praten we over jouw coachvraag en vertel ik jou wie ik ben en hoe ik werk. Je kunt al je vragen stellen en ik geef aan hoe een mogelijk coachtraject eruit zal zien. De kennismaking is kosteloos. Je bent van harte welkom!

Boek je vrijblijvende kennismaking

Online of in de coachstudio.