Gratis eerste coachsessie

Tijdelijke actie in februari en maart.

Ben je benieuwd wat coaching voor jou kan betekenen, dan is dit een mooie gelegenheid om het zelf te ontdekken. De gratis eerste coachsessie krijg je van mij cadeau. Zo ontdek je in de praktijk hoe ik werk en wat het je brengt. Voorafgaand aan de eerste sessie plannen we ook een intakegesprek van ca 30 minuten online om eerst kennis te maken, geheel vrijblijvend.

Wil je gebruik maken van de actie, boek dan hier je afspraken in.

Pak ook de regie en ontdek wat coaching voor jou kan betekenen – boek de gratis eerste coachsessie

Pak ook de regie en haal je persoonlijke doelen met effectieve coaching. Als bevoegd en erkend coach help ik jou op een effectieve manier je doelen te bereiken. Of het nu gaat om persoonlijke belemmeringen of overtuigingen, dingen die jou in de weg staan of die je moeilijk los kunt laten, we gaan er samen mee aan de slag.

Met effectieve gesprekken en soms wat oefeningen, help ik jou inzicht te krijgen en bewustwording te creëren, kijken we naar welke vaardigheden je kunt ontwikkelen en wat de actiestappen zijn om dichter bij je doel te komen.

Coaching is een effectieve manier om meer bewustwording te creeren, zodat je zelf in regie bent van je gedrag of keuzes die je kunt maken. Thema’s die vaak voorkomen in coaching zijn;

  • Werk-prive balans. Door een hoog gevoel van verantwoordelijkheid, prestatiedruk, alles goed willen doen, moeilijk nee kunnen zeggen. We kijken in die situatie waarom de balans niet goed is en hoe we die kunnen herstellen.
  • Moeilijk dingen los kunnen laten. Gedachten die maar door je hoofd blijven spelen, moeilijk tot echte ontspanning kunnen komen, altijd maar bijven rennen en zorgen voor anderen. We onderzoeken waarom je dingen lastig kunt loslaten, ik help je met het ontwikkelen van vaardigheden om hier andere keuzes in te kunnen maken, zodat je zelf meer in regie bent.
  • Iets anders willen. Onrust in je lijf omdat je eigenlijk andere keuzes wil maken, maar je komt er niet goed uit. Bijvoorbeeld omdat je niet happy bent met je werk. In dat geval onderzoeken we waar je wel energie van krijgt, wat je passie is en hoe je kunt veranderen om datgene te doen wat je echt leuk vindt.
  • Geen nee kunnen zeggen, lastig voor jezelf opkomen thuis of op het werk komt veel voor. Ik leer je hoe je op een goede manier nee kunt zeggen, hoe je emphatisch blijft, feitelijk en voor jezelf opkomt.

Waaraan wil jij werken?

Dit zijn maar enkele voorbeelden van veel voorkomende thema’s. Er zijn er natuurlijk nog veel meer. Voor elk thema is er een geschikte coachmethodiek. Ik coach met NLP, ACT, TA, Voice Dialogue, Systemisch werk en oplossingsgericht. Wat de verschillen zijn en hoe het precies werkt is niet zo spannend. Coaching is niet eng of vaag. Een coachgesprek bestaat uit gesprekken met veel inzichtgevende vragen, soms oefeningen waarbij je leert herkennen hoe jouw denkpatroon in elkaar zit. Met dat inzicht kun je een keuze maken om dingen anders te doen, je bent daardoor weer in regie en dat brengt je rust.

Wil je meer weten of hoe coaching precies werkt, check dan ook even de FAQ met video’s en uitleg over de vesrchillende methodiek die ik gebruik of boek direct je gratis eerste coachsessie.

Wil je zelf ondervinden wat coaching voor jou kan betekenen, boek dan je gratis intakegesprek van 30 minuten (online) en boek je gratis eerste coachsessie van 1,5 uur (actie februari en maart) en ontdek wat coaching voor jou kan betekenen.

Pak ook de regie,

Groet,

Willem van Duuren

#gratis eerste coachsessie

15 Tips om het maximale uit je coachtraject te halen.

Overweeg jij te starten met een coachtraject? Lees dan mijn gratis E-book hoe je dat succesvol kunt doen. Boordevol tips en informatie. De eerste 15 op een rijtje..

1.Denk goed na over je doelstelling, kun je het goed en duidelijk uitleggen?
2.Plan tijd vrij voor en na het gesprek, zodat je relaxed kunt starten.
3.Kom op tijd, als je online werkt, log dan op tijd in om je verbinding te testen.
4.Zorg dat je een notitieboekje meeneemt, maak zelf notities van het gesprek, de coach maakt ook notities, maar deelt die niet.
5.Reflecteer na het gesprek even, hoe was het voor jou, welk inzicht heb je gekregen. De meeste coaches vragen je na elke sessie om een evaluatie in te vullen. Dat helpt jou het inzicht dat je hebt gekregen vast te houden. Vul dit formulier zo snel mogelijk na het gesprek in en stuur het aan je coach. Lees het voor de volgende afspraak weer even terug, dan ben je weer terug in het gesprek.
6.Probeer zo open mogelijk te zijn, praat in je gevoel en blijf dicht bij jezelf. De coach zal jou hierbij ondersteunen.
7.Stel vragen als iets niet duidelijk is, of zeg het gewoon als je vastloopt. Coaching is een proces waarbij je soms even vastloopt. Dat is niet erg, de coach zal dit herkennen en je weer op weg helpen.
8.Probeer met een open zienswijze mee te gaan in oefeningen. Sommige oefeningen komen misschien raar op je over of zijn nieuw voor je. Een coach werkt soms met een stoelenoefening waarbij je op verschillende stoelen plaatsneemt om een oefening te doen. Raar, misschien, maar probeer het gewoon, stel je ervoor open.
9.Probeer te ontspannen, er mag gelachen worden, je mag een time-out nemen, het is jouw traject.

10.Als het voorkomt dat een afspraak niet kan doorgaan, geef dat dan ruim van tevoren aan bij je coach. Ook je coach bereidt een gesprek voor en reserveert tijd en ruimte voor jou. Sommige coaches hanteren een regel hiervoor, controleer dat.
11.Bespreek met je coach hoeveel tijd je maximaal aan een gesprek wil besteden. Een coachgesprek duurt in de regel 1,5 uur. Soms wat langer en soms wat korter. Het kan voorkomen dat een gesprek langer duurt omdat je net in een verdiepende oefening zit, waardoor de sessie uitloopt. Bespreek daarom vooraf wat je maximumtijd per sessie is, ook om de kosten in de gaten te houden.
12.Bespreek ieder gesprek de voortgang van je traject. De coach zal jou dit vragen bij te houden.
13.Soms krijg je huiswerk mee, zorg ervoor dat je daar op tijd mee start.
14.Geef bij je coach aan hoe je wil dat hij/zij met je communiceert. Geef bijvoorbeeld het emailadres door waar jij informatie op wil ontvangen.
15.Plan na iedere afspraak direct de volgende afspraak om routine vast te houden. In de regel is dit 1x per twee weken.

Een goede klik is de basis voor een succesvol coachtraject.

Een succesvol coachtraject begint met een klik tussen jou en mij. Daarom nodig ik je graag uit eerst vrijblijvend kennis te maken. Tijdens de kennismaking praten we over jouw coachvraag en vertel ik jou wie ik ben en hoe ik werk. Je kunt al je vragen stellen en ik geef aan hoe een mogelijk coachtraject eruit zal zien. De kennismaking is kosteloos. Je bent van harte welkom!

Boek je vrijblijvende kennismaking

Online of in de coachstudio.