Gratis E-book succesvol starten met je coachtraject

Lees dan eerst mijn E-book met handige informatie en meer dan 35 tips om een succesvol coachtraject te starten. Ik neem je mee in wat coaching eigenlijk is, wat een coach doet, hoe je start, over de intake, over het kiezen van een coach en geef je boordevol tips om het maximale uit je coachtraject te halen.

Ik geef je een voorbeeld hoe je jouw coachdoel positief kunt maken en welke stappen een coach volgt om jou te begeleiden naar je doel, hoe je goed voorbereid bent op een coachsessie, wat een coach wel en wat een coach niet doet..en meer…

Vraag het E-book aan : info@coachnu.nl

Gratis Ebook

Wil jij succesvol starten met een coachtraject?

Lees dan eerst mijn E-book met handige informatie en meer dan 35 tips om een succesvol coachtraject te starten. Ik neem je mee in wat coaching eigenlijk is, wat een coach doet, hoe je start, over de intake, over het kiezen van een coach en geef je boordevol tips om het maximale uit je coachtraject te halen.

Ik geef je een voorbeeld hoe je jouw coachdoel positief kunt maken en welke stappen een coach volgt om jou te begeleiden naar je doel, hoe je goed voorbereid bent op een coachsessie, wat een coach wel en wat een coach niet doet..en meer…

Een goede klik is de basis voor een succesvol coachtraject.

Een succesvol coachtraject begint met een klik tussen jou en mij. Daarom nodig ik je graag uit eerst vrijblijvend kennis te maken. Tijdens de kennismaking praten we over jouw coachvraag en vertel ik jou wie ik ben en hoe ik werk. Je kunt al je vragen stellen en ik geef aan hoe een mogelijk coachtraject eruit zal zien. De kennismaking is kosteloos. Je bent van harte welkom!

Boek je vrijblijvende kennismaking

Online of in de coachstudio.