De week van de werkstress

Aandacht voor werkstress van werknemers. Niet iets voor één week per jaar. ???????? ???????????????? ???????????? ???????????????????????? ???????????? ???????????????? ???????????? ???????????? ????????????????????????????????????. Laten we het positief bekijken.
Werkstress zal altijd blijven bestaan, wat je ook doet als werkgever, hoe goed je ook zaken organiseert en het beste voor hebt met je medewerkers. Werkstress bouwt zich op bij de werknemer zelf. Uit perfectionisme, geen nee kunnen zeggen, prestatiegerichtheid, overdreven verantwoordelijkheidsgevoel, persoonlijke omstandigheden. Het gaat veelal om het individu en dat maakt het ook lastig voor werkgevers om werkstress aan te pakken. Daarom is individuele begeleiding of coaching zo waardevol wanneer je werkstress wil aanpakken. Dat gaat bijna niet collectief want ieder persoon heeft zijn eigen stressprikkels. Hoe pak je collectief perfectionisme aan? Door als leider aan te geven dat perfectionisme niet nodig is, of dat het niet erg is dat je je taak niet afhebt? Nee, vergeet het maar. Dat vraagt om individuele aanpak.

En dat is ook de reden dat ik een pool van coaches heb samengesteld waarmee we een aanpak die wel doeltreffend is kunnen aanbieden. Dat kan ik niet alleen, dus werk ik met 5 toppers. 5 bevoegd coaches die bedrijven die investeren in het welzijn van hun medewerkers ondersteunen door hun medewerkers 1:1 te coachen. Wat ons betreft de enige manier om constructief te werken aan reductie van stress bij werknemers, natuurlijk naast alle andere voorzieningen uit het bedrijf zelf.

Voor alle werkgevers die werkstress willen aanpakken is mijn boodschap “???????????????? 2024 ???????????? ???????????????? ???????????? ???????????? ????????????????????????????????????” Een betere start van het jaar kan ik me niet voorstellen. Roberto Gutierrez Elke Rosendaal Mirthe Dankelman Trudy Satink Philippe Remmers en Willem Van Duuren(ik) staan als team klaar jouw medewerkers te ondersteunen.

Een goede klik is de basis voor een succesvol coachtraject.

Een succesvol coachtraject begint met een klik tussen jou en mij. Daarom nodig ik je graag uit eerst vrijblijvend kennis te maken. Tijdens de kennismaking praten we over jouw coachvraag en vertel ik jou wie ik ben en hoe ik werk. Je kunt al je vragen stellen en ik geef aan hoe een mogelijk coachtraject eruit zal zien. De kennismaking is kosteloos. Je bent van harte welkom!

Boek je vrijblijvende kennismaking

Online of in de coachstudio.