De regie houden als ondernemer

GRATIS webinar ” Het regiemodel”  woensdag 28 februari 20:00

Als het anders loopt dan je had verwacht…

“Ik denk dat ik er maar mee stop”

Zei een ondernemer tegen mij in een coachgesprek.

Mijn plezier in het ondernemen is weg. Ik sta op met een gevoel van onrust, loop continue te denken hoe ik het anders kan doen, van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat ben ik aan het denken, het vreet energie, ik ben moe..

In deze gratis webinar neem ik jou mee in “Het Regiemodel”

“Vertel eens…”

Mijn plezier in het ondernemen is weg
Ik voel de stress toenemen
Mijn resultaat staat onder druk
Ik zit vast
Ga steeds langer doorwerken, ook op mijn vrije dag, die ik eigenlijk niet meer heb
Ik ga steeds harder werken
Ik overzie het niet meer

“en wat zou je het liefste willen?”

Toen ik met mijn onderneming begon had ik volop energie en plannen. Ik wil dat weer terugvinden.

“ah, dus je wil niet stoppen?” …

Nee. Ik wil veranderen, wil weer met energie ondernemen, zoals toen ik begon..

(her)pak de regie als ondernemer. Wanneer dat gevoel van onrust je in de weg zit, heb je een keuze te maken. Als het anders loopt dan je had verwacht, hoe hou je dan de regie vast en welke opties heb je eigenlijk? In regie zijn brengt je rust, dat is de eerste stap.

Accepteer je de onrust, ga je door zoals je nu werkt? Ga je aan de slag om het te veranderen? Of geef je op (ga je weg uit de situatie)
Kortom, je hebt een keuze te maken.

Ook in deze situatie is het regiemodel behulpzaam. Hoe het werkt leg ik uit in mijn gratis webinar op 28 februari om 20:00.

Voor deze ondernemer was dit de eerste stap van verandering naar ondernemen met plezier, rust en persoonlijke balans.

Ondernemen is topsport. Topsporters hebben een coach, die hen blijft motiveren, ondersteunt en helpt wanneer ze het even nodig hebben.

Ik help ondernemers te ondernemen met plezier, motivatie en energie en een beter resultaat te bereiken, persoonlijk en zakelijk.

Wat doe jij ? #veranderen #accepteren #weggaan #het regiemodel

[/et_pb_code][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Een goede klik is de basis voor een succesvol coachtraject.

Een succesvol coachtraject begint met een klik tussen jou en mij. Daarom nodig ik je graag uit eerst vrijblijvend kennis te maken. Tijdens de kennismaking praten we over jouw coachvraag en vertel ik jou wie ik ben en hoe ik werk. Je kunt al je vragen stellen en ik geef aan hoe een mogelijk coachtraject eruit zal zien. De kennismaking is kosteloos. Je bent van harte welkom!

Boek je vrijblijvende kennismaking

Online of in de coachstudio.