De coachboot

Coaching

De coachboot

Een fijnere plek voor een goed en ontspannen gesprek bestaat niet. De rust van het water, de natuur en buitenlucht, de landschappen, luchten en prachtige omgeving zorgen ervoor dat je ontspannen even je aandacht op jezelf kunt richten. Even weg uit de dagelijkse hectiek, even tijd voor jezelf. Ervaar de rust van de coachboot. Als het even kan en jij het leuk vindt, pakken we de coachboot. Op de boot is coaching minstens zo effectief als in mijn coachstudio. Geniet van de prachtige omgeving van de Vinkeveense plassen, net onder Amsterdam en neem het roer in handen.

Coachstudio
Centraal gelegen in de prachtige natuur van Baambrugge, met een geweldig uitzicht over de landerijen van “De Lindenhoff”


Buiten Baambrugge
Mooi weer? Geniet van de coachlobby buiten, of de serre of maak een mooie wandeling over de polderweggetjes

Weilanden Baambrugge

De Coachboot
Stap op de coachboot en geniet van de rust van de Vinkeveense plassen. Kom volledig tot rust op het kabbelende water.

Een goede klik is de basis voor een succesvol coachtraject.

Een succesvol coachtraject begint met een klik tussen jou en mij. Daarom nodig ik je graag uit eerst vrijblijvend kennis te maken. Tijdens de kennismaking praten we over jouw coachvraag en vertel ik jou wie ik ben en hoe ik werk. Je kunt al je vragen stellen en ik geef aan hoe een mogelijk coachtraject eruit zal zien. De kennismaking is kosteloos. Je bent van harte welkom!

Boek je vrijblijvende kennismaking

Online of in de coachstudio.