Coaching is NIKS voor JOU toch?

of toch wel…

Ik begrijp dat het een grote stap kan zijn om voor het eerst naar een coach te gaan wanneer je persoonlijke of zakelijke uitdagingen hebt. #ikkanhetzelfweloplossen toch?

Natuurlijk kun je het zelf oplossen, sterker nog, dat is wat ik ook van je verwacht. Ik ga je NIET vertellen hoe of wat je moet doen, geef je geen ONGEVRAAGD advies en ga NIET op jouw stoel zitten. Wat ik WEL doe? Met mijn coaching zorg ik voor krachtige doorbraken, persoonlijke groei en succes in zowel je persoonlijke als zakelijke leven! #alsjijookinactiekomt

Gratis kennismakingsessie

Dus als jij wil weten hoe ik jou kan helpen met jouw uitdaging, dan is NU jouw kans gekomen, want in juni bied ik GRATIS kennismakingssessies aan, in mijn coachstudio of online, overdag en s’avonds. Ik vertel je alles over hoe coaching werkt, wie ik ben en we bespreken jouw uitdagingen en doelen. Geheel vrijblijvend! Coaching is persoonlijk, tijdens deze kennismakingssessie zie je meteen of we een klik hebben.

???? Ontdek de waarde van coaching en zet de eerste stap! Gratis kennismakingsessies in juni! ????

Willem van Duuren bevoegd Businesscoach & Personal coach

Waarom zou je deze kans laten liggen? Ontdek de voordelen van coaching:

✨ Zet de juiste stappen naar meer resultaat

✨ Vergroot je zelfvertrouwen en leiderschapspotentieel

✨ Verbeter je communicatie- en onderhandelingsvaardigheden

✨ Versterk je focus en bereik je doelen effectiever

✨ Verminder stress en vergroot je veerkracht

✨ Ontwikkel effectieve strategieën voor succes

✨ Versterk je persoonlijk geluk, werk aan je doelen

Over Willem

Als ervaren professional met topfuncties in (r)etail & BtB en mijn expertise als bevoegd coach, help ik jou graag bij het overwinnen van je persoonlijke en zakelijke uitdagingen. Ik bied speciale programma’s aan voor zowel personal coaching als business coaching, zodat je de begeleiding krijgt die perfect bij jouw behoeften past.

Coaching : Willem van Duuren

Maak vandaag nog een afspraak voor jouw GRATIS kennismakingssessie en geef jezelf de krachtige boost die je verdient! Stuur me een berichtje of bel me op 0652861929 of mail info@coachnu.nl lees meer op https://coachnu.nl

Laten we samen jouw groei en succes realiseren!

Ik zie je online of in de coachstudio Baambrugge (tussen A-dam/Utrecht langs de A2)

Met actiegerichte groet,

Willem van Duuren Business – & Personal coach

#coaching #persoonlijkegroei #zakelijksucces #kennismaking #gratis #coachingsessie #businesscoaching #coachNu

Lees ook: https://coachnu.nl/coaching/personal-coaching-iets-voor-jou/

Een goede klik is de basis voor een succesvol coachtraject.

Een succesvol coachtraject begint met een klik tussen jou en mij. Daarom nodig ik je graag uit eerst vrijblijvend kennis te maken. Tijdens de kennismaking praten we over jouw coachvraag en vertel ik jou wie ik ben en hoe ik werk. Je kunt al je vragen stellen en ik geef aan hoe een mogelijk coachtraject eruit zal zien. De kennismaking is kosteloos. Je bent van harte welkom!

Boek je vrijblijvende kennismaking

Online of in de coachstudio.