Sterker ondernemen

Wil jij met meer rust, plezier en resultaat ondernemen?

Ben je het plezier in het ondernemen kwijt, is je balans tussen privé en werk verstoord en heb je behoefte aan ondersteuning?

Sterker ondernemen

Ik help jou de regie te pakken en je doel te bereiken.

Compleet businesscoaching programma voor ZZP en MKB ondernemers die het maximale uit zichzelf en hun business willen halen.

Onderneem weer met rust, plezier en resultaat!

Ben je het plezier kwijt in het ondernemen, worstel je met het bereiken van je resultaat, of heb je behoefte aan iemand die met je meedenkt en jou ondersteunt?

Met dit intensieve businesscoaching programma werken we gericht aan het succes van jouw onderneming. 6 maanden lang werken we intensief samen aan jouw onderneming en jouw persoonlijke ontwikkeling als ondernemer. Tijdens deze sessies werk je aan jouw ondernemersdoelen en leer je strategische keuzes te maken die je succes vergroten. We bespreken de uitdagingen waar jij tegenaan loopt in je ondernemerschap, werken toe naar oplossingen en het nemen van gerichte acties.

Het programma is maatwerk, toegespitst op jouw specifieke situatie. Alle aspecten van jouw ondernemerschap kunnen aan bod komen, van leiderschap tot bedrijfsstrategie, van innovatie tot veranderprocessen.

Boek je gratis kennismaking
 1. Beter resultaat, ijzersterke strategie

  We bespreken je businessplan, strategie en resultaten. Brengen helder je doelen in kaart en zetten de route uit om die te behalen.

 2. Geoptimaliseerd strategisch plan

  Je toetst je strategisch plan op haalbaarheid, belemmeringen en kansen.

 3. Heldere doelen

  Je stelt heldere en haalbare meetbare doelen om je focus te houden en die doelen te bereiken.

 4. Sterker ondernemerschap

  Je leert beter om te gaan met belemmeringen en obstakels die jouw ondernemerschap in de weg staan.

 5. Heldere keuzes

  Je ontdekt wat voor jou de beste keuzes zijn en wat je vooral ook niet gaat doen.

 6. Zelfverzekerdheid

  Je rekent af met onzekerheid door te werken aan je persoonlijk voorkomen en overtuigingskracht.

 7. Minder stress

  Je deelt je zorgen, bespreekt je issues en we onderzoeken mogelijke oplossingen op een gestructureerde wijze, zodat je minder stress gaat ervaren.

 8. Sterker leiderschap

  Je werkt aan het ontwikkelen van vaardigheden die jou een sterker leider maken.

 9. Plezier, motivatie en energie

  Je gaat terug naar dat fijne gevoel van het ondernemen, vrijheid en het opbouwen van iets moois dat jij voor ogen hebt.

 10. Meer begrip

  Je wordt beter begrepen door jouw team, collega’s, medewerkers of aandeelhouders omdat je messcherp communiceert wat je wil bereiken.

Is dit programma voor jou geschikt?

Een coachtraject is altijd afgestemd op jouw specifieke coachvraag. Boek daarom een gratis en vrijblijvende (online) call of afspraak. We bespreken jouw hulpvraag, ik vertel je hoe ik werk, wat je kunt verwachten en wat het kost.

 • Sterker ondernemen

  6 maanden businesscoaching

  Coachstudio Baambrugge

  Volledig businesscoaching programma gericht op het versterken van je zakelijk succes en jouw persoonlijke ontwikkeling als ondernemer.

  Inhoud & investering

  • Uitgebreid intakegesprek
  • Maatwerk programma naar jouw wensen
  • Voor ZZP en MKB ondernemers

  Inhoud programma:

  • 12 coachsessies van 2 uur
  • Wekelijkse update / check-in call van 30 minuten

  Pakketprijs: € 6.500,- ex BTW

  o.a. (op basis van jouw doelen):

  • Jouw ondernemersdoelen bepalen, optimaliseren
  • Overzicht en focus behouden
  • Bewaken balans privé-zakelijk
  • Obstakels overkomen
  • Stress vermijden
  • Successen vieren
  • Strategisch plan opstellen
  • Meetbaar maken van doelen
  • Brainstormen, sparren en mentoring
  • Actieplan verfijnen
  • Strategische keuzes maken
  • Beter omgaan met persoonlijke overtuigingen en belemmeringen
  • Je leiderschap versterken
  • Advies marketing, sales, E-commerce

  In dit programma is alle ruimte om ook jouw persoonlijke uitdagingen te bespreken, dus een mooie combinatie van business- en personal coaching waardoor je hier als ondernemer sterker uit komt. In het programma zitten waardevolle momenten van brainstormen, sparren en mentoring om jouw zakelijke groei te optimaliseren. Ook wanneer je aanloopt tegen uitdagingen op het gebied van leiderschap nemen we die direct mee.

  Het programma kent een looptijd van ca. 6 maanden en bestaat uit intensieve begeleiding en wordt samengesteld naar jouw wensen.

  *aanvullend is het mogelijk ook teamsessies onder begeleiding in te zetten.

  Neem contact op voor meer informatie.

   

 • Willem van Duuren

  Over mij

  Businesscoach Willem van Duuren.

  Als ervaren en bevoegd businesscoach met 30 jaar retail en B2B ervaring help ik ondernemers met plezier en rust te ondernemen. Met mijn achtergrond in retail en online commercie en management, sta ik klaar om jou te ondersteunen bij het behalen van persoonlijke of zakelijke doelen. Met mijn jarenlange expertise als ondernemer en senior manager in topfuncties bij gerenommeerde bedrijven zoals HEMA, Kamera-Express, Olympus, begrijp ik de specifieke uitdagingen waar ondernemers mee te maken hebben. Ik ken de druk en het streven naar maximaal resultaat uit eigen ervaring. Met een No-Nonsense aanpak help ik jou doelgericht en efficiënt je doelen te bereiken, met de focus op concrete resultaten.

  Tegen welke uitdaging loop jij aan? Laat het me weten.

  Meer over Willem

  Het voelde regelmatig alsof ik tegen een plafond aan zat met m’n werk als zelfstandig webdesigner. Het ging prima, maar net niet zoals ik het graag zou willen. Willem heeft me geholpen bij het in kaart brengen / zichtbaar maken van gedachten die me tegenhielden en handvatten geboden om hier nu en in de toekomst mee om te gaan. Dit heeft me ontzettend geholpen, zowel zakelijk als privé. Dank voor je hulp!

  Baas Webdesign, Bram Baas, juni 2024

  “Willem kon erg goed observeren en signaleren waar mijn doelen lagen. Dit controleerde hij bij mij ook en hij nam de tijd om hierover te spreken en hiermee te oefenen. Hij hielp mij bij de stappen die ik kon nemen om mijn doelen te bereiken. Hij gaf mij goede tips en oefeningen die voor mij heel erg verhelderend werkte, mij bewust maakte en ervoor zorgde dat ik goed aan de slag kon met mijn doelen.”

  Manager -Personal coaching traject, Anoniem

  Yes! ik heb weer overzicht in mijn to-do! Zo fijn! Ik liep ontzettend tegen mezelf aan, maar met een paar meetings heb ik weer een helder overzicht! Wat superfijn !!!

  Eigenaar trainingsbureau, Anoniem

  “Willem was erg betrokken, geïnteresseerd, open en motiverend, dat zeker vertrouwen heeft gewekt. Hij heeft ervoor gezorgd dat ik meer uit de coaching sessies heb kunnen halen dan ik van tevoren had bedacht.”

  CEO – businesscoaching traject, Anoniem

  Een goede klik is de basis voor een succesvol coachtraject.

  Een succesvol coachtraject begint met een klik tussen jou en mij. Daarom nodig ik je graag uit eerst vrijblijvend kennis te maken. Tijdens de kennismaking praten we over jouw coachvraag en vertel ik jou wie ik ben en hoe ik werk. Je kunt al je vragen stellen en ik geef aan hoe een mogelijk coachtraject eruit zal zien. De kennismaking is kosteloos. Je bent van harte welkom!

  Boek je vrijblijvende kennismaking

  Online of in de coachstudio.