Programma's & tarieven

Ik hou van eenvoud en duidelijkheid, zodat ik efficiënt kan werken en jij weet waar je aan toe bent. No-Nonsense & To-The-point. Daarom werk ik met duidelijke tarieven die jou precies aangeven wat een coachtraject jou kost. 

Tarieven per 1 juni 2024:

Coaching particulieren €150,00 per uur incl. BTW

Coaching zakelijke cliënten €200,00 per uur excl. BTW

Een coachsessie duurt altijd minimaal 1,5 uur. De kennismaking is altijd gratis.

Iedere coachee mag gebruik maken van de online trainingsomgeving indien relevant en ontvangt handige coachmodellen, oefeningen en een coachboek naar keuze.

Bij coachprogramma’s wordt altijd 50% van de investering betaald bij aanvang van het programma.

Erkend coach

Personal coaching programma’s

Businesscoaching programma’s

Ik help jou de regie te pakken

Wil jij weten wat ik voor jou kan doen als coach, wie ik ben en hoe ik werk? Boek dan direct een gratis en vrijblijvende kennismaking in. Dat kan online of in mijn coachstudio in Baambrugge, vlakbij Amsterdam. Boek direct een afspraak in mijn agenda.

Met een No-Nonsense oplossingsgerichte aanpak op een informele maar doeltreffende manier help ik jou je doelen te bereiken en zorg ervoor dat jij in regie blijft.

Dat wil ik ook!
 1. Gratis kennismaking

  We maken kennis, liefst persoonlijk in mijn coachstudio in Baambrugge, 15 min van Amsterdam bij Abcoude. We bespreken jouw doel en ik vertel je hoe ik werk.

 2. Kies op maat programma

  Hebben we een klik en zie je een intensieve samenwerking zitten, dan kies je een van mijn coachprogramma’s de ik op maat samenstel. We bespreken helder en duidelijk wat je wil bereiken en maken het goed meetbaar. Als NOBCO coach maak ik gebruik van de coachmonitor. (voortgangsmetingen)

 3. Het traject

  Je neemt een pakket af en we plannen met een vaste regelmaat onze fysieke afspraken in. Ik coach in mijn studio, zomers ook buiten en als je van water houdt, pakken we soms mijn boot om ontspannen gesprekken te voeren. Tussen onze afspraken door ben ik voor jou telefonisch of per mail / chat  beschikbaar.

 4. De duur

  Een programma duurt in de regel 3 tot 6 maanden. We zien elkaar gemiddeld 1x per 2 weken.

 5. NOBCO gegarandeerd

  En goed om te weten; Als bevoegd NOBCO businesscoach erken ik de “Global code of ethics” en ben ik aangesloten bij beroepsorganisatie voor professionele coaches. Zo weet je zeker dat je kiest voor vertrouwen en kwaliteit. Als erkend coach blijf ik mij ontwikkelen met verdiepende opleidingen, maak ik gebruik van intervisie en supervisie.

Willem van Duuren Personal & Businesscoach

Over mij

Personal- & Businesscoach Willem van Duuren.

Als bevoegd coach, werk ik met verschillende technieken zoals TA, Voice Dialogue, systemisch werk, NLP en oplossingsgericht coachen. Samen zorgen we ervoor dat je realistische doelen stelt en ik bied de juiste ondersteuning om ze te behalen. We gaan aan de slag met het vergroten van je zelfvertrouwen, het overwinnen van obstakels en het vinden van een goede balans in je leven. Mijn begeleiding gaat verder dan doelen behalen; het helpt je een positieve mindset te ontwikkelen en levenslange vaardigheden te verwerven die je in verschillende situaties van pas zullen komen. Ik help jou je doelen te bereiken, No-Nonsense en to the point.

Tegen welke uitdaging loop jij aan? Laat het me weten.

Personal- & Businesscoach Willem van Duuren.

Plan een afspraak of bel me: 06 52 86 19 29

Vrijblijvend kennismaken