Persoonlijke groei

Overwin je persoonlijke belemmeringen

Compleet personal coaching programma

Persoonlijke groei

Ik help jou de regie te pakken.

Loop je tegen persoonlijke belemmeringen aan die jou in de weg zitten?

Met dit programma overwin je jouw persoonlijke belemmeringen

Iedereen heeft er wel eens mee te maken. Persoonlijke belemmeringen die je in de weg staan. Onzekerheid, angst, stress, moeilijk dingen loslaten, te weinig aandacht voor jezelf, lastige keuzes maken of complexe situaties. Herken je dat? Kom dan in actie en ga er mee aan de slag.

Met dit personal coaching programma werken we aan oplossingen om jouw persoonlijke belemmeringen op te heffen of om er beter mee te leren omgaan.

Volgens een vaste coach-structuur werken we aan het verkrijgen van inzicht in wat er speelt, werken aan bewustwording, het ontwikkelen van vaardigheden en het nemen van actie richting jouw persoonlijk doel, zodat jij met volle energie en balans verder kunt.

Ik werk met verschillende coachmethodes afgestemd op jouw hulpvraag. (Transactionele Analyse, Acceptance & Commitment Therapy, systemisch werk, NLP, oplossingsgericht coachen en Voice Dialogue)

Aan de hand van een uitgebreide en vrijblijvende intake bepalen we de aanpak van het traject en maak ik een programma op maat. Bij het traject krijg je toegang tot de NOBCO coachmonitor zodat je jouw voortgang kunt meten. Dit programma kan zowel online als fysiek worden gevolgd.

Boek je vrijblijvende kennismaking
 1. Overwin je persoonlijke belemmeringen

  Identificeer en doorbreek patronen die je groei in de weg staan. Ontwikkel strategieën om obstakels te overwinnen en je doelen te bereiken.

 2. Reken af met onzekerheid

  Vergroot je zelfvertrouwen door bewustwording en oefening. Leer technieken om negatieve gedachten om te buigen naar positieve gedachten.

 3. Loskomen van overtuigingen

  Herken beperkende overtuigingen die je ontwikkeling belemmeren. Ontwikkel een nieuwe, positieve mindset die je potentieel maximaliseert door los te komen van bestaande overtuigingen.

 4. Kiezen voor jezelf

  Leer assertieve vaardigheden om je eigen behoeften en wensen te prioriteren. Creëer een leven dat in lijn is met je persoonlijke doelen en waarden en ontdek hoe je jouw grenzen kunt aangeven op een goede manier.

 5. Balans tussen werk en privé

  Ontdek manieren om werkdruk te verminderen en meer tijd voor jezelf en je gezin te maken. Verbeter je time-management en creëer een gezondere balans.

 6. Beter omgaan met stress

  Krijg in zicht in wat jou stress oplevert. Leer effectieve stressbeheersingstechnieken zoals mindfulness en ademhalingsoefeningen. Ontwikkel een routine die je helpt om kalm en gefocust te blijven.

 7. Lastige keuzes maken

  Krijg helderheid in je opties en weeg de voor- en nadelen zorgvuldig af. Ontwikkel besluitvaardigheid en vertrouw op je eigen oordeel.

 8. Leven naar je waarden

  Identificeer je kernwaarden en leer hoe je beslissingen kunt nemen die daarmee in lijn zijn. Creëer een betekenisvol en vervullend leven gebaseerd op wat voor jou belangrijk is.

 9. Ander werk of loopbaan plan

  Onderzoek je carrièremogelijkheden en maak een actieplan om je doelen te bereiken. Ontvang ondersteuning bij het maken van een succesvolle carrièretransitie.

 10. Conflicten oplossen

  Verbeter je communicatievaardigheden om effectief met conflicten om te gaan. Leer technieken om spanningen te verminderen en constructieve oplossingen te vinden.

 11. Wat is jouw doel?

Persoonlijke groei

Hef je persoonlijke belemmeringen doeltreffend op. Compleet personal coach programma.

 • Persoonlijke groei

  Vanaf 4 sessies

  Fysiek & online

  Met dit personal coaching programma werken we aan oplossingen om jouw persoonlijke belemmeringen op te heffen of om er beter mee te leren omgaan.

  Inhoud & investering

  • Vrijblijvende kennismaking
  • Vanaf 4 sessies van 1,5 uur
  • Met NOBCO coachmonitor

  Compleet personal coachtraject gericht op jouw het behalen van je doelen.

  Duur programma: 1 á 2 maanden
  Sessies: 4 sessies van 1,5 uur  e.v.t uit te breiden naar wens en behoefte

  Maatwerkprogramma + NOBCO coachmonitor rapportage

  Investering:

  Investering zakelijke klanten: Prijs exclusief BTW

  • Intake sessie+ 4 sessies € 1.862,-
  • Pakketkorting -/- € 362,-
  • Totaal traject € 1.497,-

  *effectief krijg je 7,5 uur coaching = €199,-/u

  Investering particuliere klanten: Prijs inclusief BTW

  • Intake sessie + 4 sessies € 1.425,-
  • Pakketkorting -/- € 250,-
  • Totaal traject € 1.175,-

  *effectief krijg je 7,5 uur coaching = € 146,-/u

  *prijs inclusief voorbereiding / evaluaties / geen bijkomende kosten

  Extra sessies per uur:

  • Particulier a €150,- incl. BTW
  • Zakelijk a €200,- excl. BTW

  Opties:

  • Persoonlijke DISC drijfveren analyse €500,- in BTW
  • Avond coaching +10%
 • Willem van Duuren

  Over mij

  Bevoegd coach op senior practitioner niveau, NOBCO erkend coach.

  Als erkend en bevoegd coach help ik jou met je persoonlijke uitdagingen om te gaan en te werken aan persoonlijke groei. No-nonsense, informeel en to the point!

  Coaching is mijn passie. Ik help jou succesvol je doel te bereiken op persoonlijke en doeltreffende wijze.

  Boek een gratis en vrijblijvende kennismaking in. Dan maken we nader kennis en vertel ik je hoe ik werk. Je bent welkom in mijn coachstudio in Baambrugge, vlakbij Amsterdam, of online.

  Meer over Willem

  Het voelde regelmatig alsof ik tegen een plafond aan zat met m’n werk als zelfstandig webdesigner. Het ging prima, maar net niet zoals ik het graag zou willen. Willem heeft me geholpen bij het in kaart brengen / zichtbaar maken van gedachten die me tegenhielden en handvatten geboden om hier nu en in de toekomst mee om te gaan. Dit heeft me ontzettend geholpen, zowel zakelijk als privé. Dank voor je hulp!

  Baas Webdesign, Bram Baas, juni 2024

  Natuurlijk loop je bij het volgen van je droom ook tegen lampen. Een coach die je ondersteunt is daarom onmisbaar. Zó ontzettend bedankt Willem. Je stimuleert me en geeft me vertrouwen

  Eigenaar , Today is Amazing, Sebastiaan Wubbe

  Yes! ik heb weer overzicht in mijn to-do! Zo fijn! Ik liep ontzettend tegen mezelf aan, maar met een paar meetings heb ik weer een helder overzicht! Wat superfijn !!!

  Eigenaar trainingsbureau, Anoniem

  “Willem was erg betrokken, geïnteresseerd, open en motiverend, dat zeker vertrouwen heeft gewekt. Hij heeft ervoor gezorgd dat ik meer uit de coaching sessies heb kunnen halen dan ik van tevoren had bedacht.”

  CEO – businesscoaching traject, Anoniem

  Een goede klik is de basis voor een succesvol coachtraject.

  Een succesvol coachtraject begint met een klik tussen jou en mij. Daarom nodig ik je graag uit eerst vrijblijvend kennis te maken. Tijdens de kennismaking praten we over jouw coachvraag en vertel ik jou wie ik ben en hoe ik werk. Je kunt al je vragen stellen en ik geef aan hoe een mogelijk coachtraject eruit zal zien. De kennismaking is kosteloos. Je bent van harte welkom!

  Boek je vrijblijvende kennismaking

  Online of in de coachstudio.