Cursus Slimmer leidinggeven (voor MKB ondernemers)

Ontwikkel je coachend leiderschap in 3 avonden

Wil jij als MKB ondernemer effectiever leidinggeven en het maximale uit je medewerkers halen, dan is deze avondcursus ideaal!

Leiderschap

Cursusprijs €750,- ex BTW

Coachstudio Baambrugge Incl. licht diner buffet, koffie/thee/fris & lesboek

In 3 avonden een coachend leider worden

Leidinggeven is best complex. Je herkent vast wel de situaties waarin je vastloopt, dat de dingen toch anders gaan dan je had verwacht. Opeens heb je zelf de verantwoordelijkheid weer tot je genomen, of voer je die taak weer zelf uit terwijl je het aan je medewerker had gevraagd. Waarom dit gebeurt en hoe je dat kunt voorkomen op een goede en efficiënte manier, leer je in deze avondcursus.

Ik neem je mee in de meest voorkomende valkuilen van leiderschap en leer je hoe jij met coachend leiderschap een effectiever leider kunt worden. Dat is niet alleen fijn voor jou, maar ook voor je medewerkers die zich daardoor beter kunnen ontwikkelen en meer verantwoordelijkheid zullen nemen. Tijdens deze 3 avonden krijg je o.a. inzicht in de rollen die jij als leider kunt aannemen, hoe je kunt voorkomen dat je onnodig gaat redden, hoe je kunt delegeren, hoe je empathisch kunt overkomen en hoe je de verantwoordelijkheid bij de ander kunt houden. Je werkt samen in een informele setting met andere MKB ondernemers, gaat oefenen en krijgt boordevol tools die je direct kunt toepassen in jouw rol.

Schrijf je direct in
 1. Versterk je leiderschap

  Ontdek de kracht van coachend leiderschap en vergroot je effectiviteit

 2. Breng je inzicht direct in praktijk

  Pas je inzicht, opgedane kennis en modellen direct toe en ontdek wat het je oplevert

 3. Bouw sterke teams

  Gebruik jouw coachend leiderschap om sterkere teams te bouwen

 4. Ervaar meer rust

  Door de inzet van coachend leiderschap ervaar je meer rust en overzicht in de dagelijkse aansturing

 5. Verhoog je resultaat

  Je houdt meer tijd over om te werken aan taken die echt belangrijk zijn, terwijl je team werkt aan het resultaat.

Ervaar de kracht van coachend leiderschap

In 3 opeenvolgende maandagavonden van 19:00-22:00 werk je samen met andere ondernemers en kun je direct je opgedane kennis toepassen in de praktijk. Cursus in juni/september/oktober

 • Cursus Slimmer leidinggeven (voor MKB ondernemers)

  3 avondsessies 19:00-22:00

  Fysiek

  De cursus wordt gegeven in de coachstudio in Baambrugge op maandagavond van 19:00-22:00 (max. 5 p) Cursus data: Juni: 24/06/24 - 01/07/24 - 08/07/24 Sept: 09/09/24 - 16/09/24 -30/09/24 Okt: 14/10/24 - 21/10/24 - 04/11/24

  Inhoud programma

  • Avondcursus fysiek in kleine groepen
  • Inclusief lesboek coachend leidinggeven
  • Toegang tot je eigen E-learning omgeving

  In 3 avonden neem ik je mee in coachend leiderschap.

  Naast de vaste agenda onderwerpen is er ruimte om jouw specifieke leiderschapsvraag te behandelen. De onderwerpen die we behandelen zijn o.a.

  • Ontwikkel je leiderschapsstijl
  • Kom sterker over als leider
  • Beter delegeren
  • Leer hoe je regie als leider vasthoudt
  • Goede feedback geven en ontvangen
  • Situationeel leiderschap
  • Jouw rol als leider, manager en coach
  • Sterke teams bouwen
  • Beter communiceren
  • Hoe je empathie te balanceren
  • Ontdek jouw valkuilen
  • en meer

  Bij de cursus is het lesboek inbegrepen en krijg je toegang tot je eigen E-learning omgeving met oefeningen en modellen.

 • Willem van Duuren

  Over mij

  Willem van Duuren Personal- & Businesscoach

  Als bevoegd coach op senior practitioner niveau, met een zeer brede ervaring op het gebied van senior management bij grote bedrijven als HEMA, mijn ervaring als CEO en ondernemer help ik jou je persoonlijke- of zakelijke doelen te bereiken. No-nonsense, informeel maar to the point!

  Coaching is mijn passie. Ik heb tijdens mijn carriere ervaren wat coachend leiderschap je kan opleveren. Niet alleen wordt je zelf veel effectiever maar creëer je ook zelfsturende en gemotiveerde teams die bijdragen aan je resultaat. Win-Win dus! Ik ben groot fan van coachend leiderschap en gun jou ook dat plezier.

  Wil je meer weten, neem dan even contact met mij op.

   

  Meer over Willem

  Een goede klik is de basis voor een succesvol coachtraject.

  Een succesvol coachtraject begint met een klik tussen jou en mij. Daarom nodig ik je graag uit eerst vrijblijvend kennis te maken. Tijdens de kennismaking praten we over jouw coachvraag en vertel ik jou wie ik ben en hoe ik werk. Je kunt al je vragen stellen en ik geef aan hoe een mogelijk coachtraject eruit zal zien. De kennismaking is kosteloos. Je bent van harte welkom!

  Boek je vrijblijvende kennismaking

  Online of in de coachstudio.