Coachend leiderschap

Wil jij sterker overkomen als leider?

Ontwikkel jouw vaardigheden als coachend leider en bereik meer efficiëntie en rust met dit praktijkgerichte programma.

Coachend leiderschap

Voor managers en leiders die streven naar persoonlijke groei, meer balans en (werk)geluk

Dit programma is geschikt voor leiders die teams aansturen en hun vaardigheden gericht willen verbeteren zodat ze efficiënter worden en meer rust ervaren.

Wat coachend leiderschap jou oplevert..

Dit programma helpt jou om je vaardigheden als manager en leider zodanig te ontwikkelen dat het je natuurlijke leiderschapsstijl wordt. Leren door te doen en te reflecteren. Dat maakt dit programma uniek, want zeg nou eerlijk, hoe vaak sta je eigenlijk stil bij jouw vorderingen op het gebied van leiderschap en wie ondersteunt jou daarbij?

In het programma behandelen we de verschillende rollen die jij aanneemt. gesprekstechnieken, hoe je verantwoordelijkheid bij de ander legt en alles wat er komt kijken bij effectief leiderschap. Door te reflecteren en je praktijkcases te bespreken, ontwikkel je jouw vaardigheden beter en efficiënter. Je leert je valkuilen te herkennen en te omzeilen, je krijgt meer grip op de rol die je als leider aanneemt en wordt weer geïnspireerd om het beter te doen. Ik gebruik leiderschapsmodellen en tools die je direct kunt toepassen in de praktijk en neem jouw persoonlijke uitdagingen mee in onze gesprekken. Zo pak jij de regie over jouw leiderschap op een structurele en efficiënte manier.

Onze gesprekken houden we in mijn coachstudio, landelijk gelegen in Baambrugge net buiten Amsterdam. Onze samenwerking is altijd gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Daarom maak ik graag uitgebreid kennis met jou en vertel ik je wie ik ben en hoe ik werk.

Boek je gratis kennismaking
 1. Versterk je leiderschap

  Je bent doorlopend gericht bezig met het versterken van jouw leiderschap

 2. Je inzicht direct in praktijk brengen

  Je reflecteert op jouw praktijksituaties en ontwikkelt vaardigheden die je direct kunt uitvoeren.

 3. Direct meer efficient

  Je verhoogt je efficïentie doordat je verantwoordelijkheden daar laat waar ze horen en zelf meer tijd overhoudt voor dingen die jij wil doen.

 4. Sterkere teams

  Je stimuleert de persoonlijke ontwikkeling van jouw teamleden waardoor ze sterker worden, meer verantwoordelijkheid nemen en meer resultaat zullen boeken.

 5. Effectiviteit

  Je wordt effectiever doordat je gericht werkt aan persoonlijke overtuigingen of belemmeringen die je in de weg staan

 6. Zelfverzekerdheid

  Je rekent af met onzekerheid door te werken aan je persoonlijk voorkomen en overtuigingskracht

 7. Meer rust

  Je herkent patronen, weet wat er met jou gebeurt en werkt aan het ontwikkelen van vaardigheden. Je ontdekt handige tools die jou blijvend zullen ondersteunen.

 8. Meer resultaat met minder moeite

  Je leert hoe je jouw medewerkers het beste kunt aansturen, herkent je eigen valkuilen, weet wanneer je instructief leiding geeft of verantwoordelijkheden overdraagt.

Pak de regie over jouw leiderschap met dit programma.

Ervaar de kracht van coachend leiderschap en wat het jou gaat opleveren in efficiëntie met dit praktijkgerichte programma.

 • Coachend leiderschap

  6 coachsessies van 2 uur

  Coachstudio Baambrugge

  Volledig persoonlijk coachend leiderschap programma, gericht op jou als leider. Versterk jouw leiderschap op basis van jouw praktijkcases.

  Inhoud programma

  • Uitgebreid intakegesprek
  • 6 coachsessies van 2 uur
  • Toegang tot online coachmodellen

  Inhoud van dit programma

  • Jouw rol als leider, manager en coach
  • Kom sterker over als leider
  • Beter delegeren
  • Leer hoe je regie als leider vasthoudt
  • Goede feedback geven en ontvangen
  • Situationeel leiderschap
  • Sterke teams bouwen
  • Beter communiceren
  • Hoe je empathie te balanceren
  • Ontdek jouw valkuilen

  In dit programma bied ik je intensieve 1:1 begeleiding. We doorlopen alle aspecten van coachend leiderschap die direct kunt toepassen in de praktijk.  Zo kun je direct oplossingsgericht aan de slag met de vaardigheden die tijdens het programma opdoet.

  Het programma duurt ca. 3 maanden, we plannen 6 sessies van ca. 2 uur per keer. Na 6 maanden hebben we een update sessie.

  Investering:

  Investering zakelijke klanten: (Intake+6 sessies € 2.400,- exclusief BTW)

  Investering particuliere klanten: (Intake+6 sessies € 1.800,- inclusief BTW)

 • Willem van Duuren

  Over mij

  Willem van Duuren

  Bevoegd coach op senior practitioner niveau, NOBCO erkend coach.

  Als ervaringsdeskundige in senior management en executive rollen weet ik als geen ander wat het betekent om continue onder druk te staan. Als erkend en bevoegd coach help ik managers en leiders met die uitdagingen om te gaan en te werken aan persoonlijke groei en meer (werk)geluk. No-nonsense, informeel en to the point!

  Coaching is mijn passie. Ik help jou succesvol je doel te bereiken op persoonlijke en doeltreffende wijze.

  Boek een gratis en vrijblijvende kennismaking in. Dan maken we nader kennis en vertel ik je hoe ik werk. Je bent welkom in mijn coachstudio in Baambrugge, vlakbij Amsterdam, of online.

  Meer over Willem

  “Willem was erg betrokken, geïnteresseerd, open en motiverend, dat zeker vertrouwen heeft gewekt. Hij heeft ervoor gezorgd dat ik meer uit de coaching sessies heb kunnen halen dan ik van tevoren had bedacht.”

  CEO – businesscoaching traject, Anoniem

  Natuurlijk loop je bij het volgen van je droom ook tegen lampen. Een coach die je ondersteunt is daarom onmisbaar. Zó ontzettend bedankt Willem. Je stimuleert me en geeft me vertrouwen

  Eigenaar , Today is Amazing, Sebastiaan Wubbe

  Yes! ik heb weer overzicht in mijn to-do! Zo fijn! Ik liep ontzettend tegen mezelf aan, maar met een paar meetings heb ik weer een helder overzicht! Wat superfijn !!!

  Eigenaar trainingsbureau, Anoniem

  “Willem kon erg goed observeren en signaleren waar mijn doelen lagen. Dit controleerde hij bij mij ook en hij nam de tijd om hierover te spreken en hiermee te oefenen. Hij hielp mij bij de stappen die ik kon nemen om mijn doelen te bereiken. Hij gaf mij goede tips en oefeningen die voor mij heel erg verhelderend werkte, mij bewust maakte en ervoor zorgde dat ik goed aan de slag kon met mijn doelen.”

  Manager -Personal coaching traject, Anoniem

  Een goede klik is de basis voor een succesvol coachtraject.

  Een succesvol coachtraject begint met een klik tussen jou en mij. Daarom nodig ik je graag uit eerst vrijblijvend kennis te maken. Tijdens de kennismaking praten we over jouw coachvraag en vertel ik jou wie ik ben en hoe ik werk. Je kunt al je vragen stellen en ik geef aan hoe een mogelijk coachtraject eruit zal zien. De kennismaking is kosteloos. Je bent van harte welkom!

  Boek je vrijblijvende kennismaking

  Online of in de coachstudio.