Mirthe Dankelman

“???????????????? ????????????????????????????????????????????” ???????????????????????? ????????????????????????????????????, een toegewijde Life Coach met een specialisatie in ???????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????? ????????????????????????????????, ofwel Coachen om vrouwen in hun kracht te zetten.

Mirthe heeft een diepgaande overtuiging dat vrouwen een diepe en vaak niet ontdekte kracht hebben en in een ritme zitten dat ze tegenhoudt. Dit drijft haar in het werk: “We repeat what we don’t repair. And there is nothing we can’t fix!”

Binnen ons CoachNu-team bestaat een diversiteit aan erkende coaches, elk met hun eigen expertise. Vandaag wil ik graag Mirthe Dankelman in de schijnwerpers zetten. Ze is gespecialiseerd in vrouw-op-vrouw coaching.
“Feminine Empowerment Coaching is een krachtige vorm van begeleiding die specifiek gericht is op het versterken van vrouwen. In onze maatschappij zijn veel vrouwen onbewust gaan handelen volgens sociaal wenselijk gedrag in een vaak masculine maatschappij, gekenmerkt door rationaliteit, kracht en het onderdrukken van emoties. Veel vrouwen hebben hun ware gevoelens en interesses bewust of onbewust weggestopt om erkenning te krijgen. Dit gedrag kan van generatie op generatie zijn doorgegeven.”

Mirthe

“Mirthe begeleidt vrouwen opzoek naar hun innerlijke kracht, rechtstreeks vanuit hun kern. Ze biedt een veilige en ondersteunende omgeving waarin vrouwen kunnen werken aan het vergroten van hun zelfvertrouwen, het ontdekken en benutten van hun innerlijke kracht, en het bereiken van persoonlijke en professionele doelen. Deze vorm van coaching richt zich op het aanpakken van uitdagingen die vrouwen kunnen tegenkomen in verschillende aspecten van hun leven, of het nu gaat om carrièreontwikkeling, leiderschap, zelfbeeld, relaties of persoonlijke groei.”

“Mirthe helpt vrouwen om hun eigen stem te vinden, obstakels te overwinnen en vol zelfvertrouwen hun plek in de wereld op te eisen. Haar aanpak bevordert gelijkheid, zelfstandigheid en de verwezenlijking van dromen en ambities.”

Mirthe heeft een rijke achtergrond op het gebied van people en innovatie bij verschillende bedrijven waar mannen vaak de boventoon voerden. Hier kwam ze tot de conclusie dat haar (vrouwelijk) potentieel niet goed tot uiting kwam. Juist dit potentieel stelt haar in staat om haar cliënten op een zeer persoonlijke manier te begeleiden bij het vinden van de juiste balans en innerlijke rust.

Mirthe werkt vanuit haar coachpraktijk in Amsterdam en bedient de regio Haarlem, Amsterdam en Den Haag. Als CoachNu-coach maakt Mirthe deel uit van het coachteam voor bedrijven en is ze ook individueel te boeken.

Een goede klik is de basis voor een succesvol coachtraject.

Een succesvol coachtraject begint met een klik tussen jou en mij. Daarom nodig ik je graag uit eerst vrijblijvend kennis te maken. Tijdens de kennismaking praten we over jouw coachvraag en vertel ik jou wie ik ben en hoe ik werk. Je kunt al je vragen stellen en ik geef aan hoe een mogelijk coachtraject eruit zal zien. De kennismaking is kosteloos. Je bent van harte welkom!

Boek je vrijblijvende kennismaking

Online of in de coachstudio.