4 ondernemers gezocht die de échte stap willen maken naar meer omzet, winst of vrijheid in hun ondernemerschap!

Ben jij een ondernemer die tegen uitdagingen aanloopt die je in de weg staan? Wil je deze uitdagingen aanpakken en je doelen bereiken met ondersteuning van mij als jouw businesscoach? Dan is dit jouw kans om te werken aan:

✅ Betere zakelijke resultaten, omzet, winst, marges
✅ Focus op wat jou het meest oplevert
✅ Inzicht in wat je moet doen om je doelen te bereiken
✅ Ontwikkeling van effectieve strategieën om uitdagingen aan te gaan
✅ Versterking van leiderschapsvaardigheden om in controle te blijven
✅ Meer zelfbewustzijn en sterker zelfvertrouwen
✅ Gemotiveerde teams en coachend leiderschap
✅ Minder stress, angsten en onzekerheden
✅ Realisatie van persoonlijke groei en ontwikkeling

Kortom, beter ondernemen begint met mijn nieuwe coachprogramma “Beter ondernemen”.

Voor dit nieuwe, unieke coachprogramma ben ik op zoek naar 4 ondernemers die willen deelnemen aan de pilot.

Gedurende 3 maanden zal ik jouw 1:1 businesscoach zijn. Daarnaast zul je tijdens 3 praktijkdagen als groep werken aan doelen, strategieën en waardevolle tools ontvangen die je later zelf kunt toepassen in je bedrijf. Na deze 3 maanden zul jij:

✅ Messcherpe, realistische doelen hebben gesteld
✅ Een helder en haalbaar actieplan hebben
✅ Inzicht hebben in obstakels en strategieën om je doel te bereiken
✅ Rust en focus ervaren omdat je precies weet wat je moet doen

Om het programma te testen, bied ik de pilotgroep een sterk gereduceerd tarief aan.

Waarom? Omdat dit programma een grote investering vereist, zowel van mij als van de deelnemers. Met de pilot wil ik het programma verbeteren en het evenwicht bewijzen tussen de investering van de deelnemers en de resultaten die ze behalen. Ik vraag jou als deelnemer om waardevolle feedback, tips en inhoudelijke terugkoppeling, zodat ik het programma nog beter kan maken. Daarnaast vraag ik je om je resultaten met mij te delen, zodat ik anderen kan overtuigen van het succes van het coachprogramma. Ik vraag je ook om de resultaten van het programma te delen met je netwerk, zodat jij kunt bijdragen aan het succes van andere ondernemers die beter willen ondernemen.

Vraag de brochure aan en investeer in jezelf en je business!

Deelname aan de pilot kost €500,- ex BTW per deelnemer

De echte investering die je doet met dit coachprogramma is niet alleen het geld, maar vooral de tijd en aandacht die je in jezelf steekt door deel te nemen. Tijdens 3 praktijkdagen werk je samen met 4 andere ondernemers aan het stellen van scherpe doelen en creëer je een concreet actieplan. Deze dagen bieden ruimte voor sparren, delen van successen en valkuilen, en het ontmoeten van nieuwe mensen in je netwerk. Daarnaast zal ik je gedurende deze intensieve 3 maanden 1:1 begeleiden om je doelen te bereiken, bewust te worden van belemmeringen en overtuigingen, en nieuwe vaardigheden te ontdekken. Samen zetten we stappen op weg naar succes.

Dit coachprogramma start al voor de zomervakantie, in juli, en wordt afgerond in september. Na de zomervakantie zal het volledige programma beschikbaar zijn, waarbij ik de feedback direct zal verwerken.

Voorwaarde om deel te nemen is dat je gemotiveerd bent. Ik zoek ondernemers die met focus, motivatie en overtuiging aan hun doelen willen werken. Er zijn slechts 4 plekken beschikbaar voor de pilotgroep.

Waarom 4? Ik geloof in teamdynamiek. Als voormalig Unit Director bij HEMA heb ik meerdere teams succesvol aangestuurd. De dynamiek van samenwerken aan doelen, de inspiratie en motivatie die daaruit voortkwamen, is precies wat ik wil bereiken tijdens de praktijkdagen. We zullen kennis delen, van elkaar leren, feedback geven en ontvangen. Daarom breng ik graag 4 ondernemers samen in dit programma. Dit aantal maakt het mogelijk om in tweetallen te werken en de groep overzichtelijk te houden. Geen massale praktijken, maar voldoende persoonlijke aandacht voor iedereen.

Wacht niet langer en start al voor de zomervakantie!

Als je interesse hebt om deel te nemen aan dit coachprogramma, bel me dan op 06-52 86 19 29. Denk goed na over je doelen en motiveer waarom je wilt deelnemen. We kunnen dan een kennismakingsgesprek plannen in mijn studio in Baambrugge, vlakbij Amsterdam. Als we beiden een goed gevoel hebben, staat niets ons in de weg om dit traject te starten!

Er zijn maar 4 plekken beschikbaar en het programma start al in juli. Dus bel me of stuur een e-mail naar info@coachnu.nl

beterondernemen #coachnu #businesscoach #kominactie #coachprogramma

De kosten voor deelname aan deze pilot bedragen €500,- per deelnemer exclusief BTW. Er zijn geen bijkomende kosten.

Coachprogramma

Kom in actie en doe mee

Met actiegerichte groet,


Willem van Duuren
Business- & Personal Coach
CoachNu.nl

Over Willem van Duuren

Als bevoegd coach en ervaringsdeskundige met meer dan 30 jaar ervaring in top managementfuncties in retail & B2B bij HEMA, Noordhoff, Kamera-Express, Olympus en als ondernemer, help ik jou stappen te zetten richting het behalen van je persoonlijke of zakelijke doel. Bij mij kan je terecht voor businesscoaching en personal coaching, oplossings- en actiegericht.

Een goede klik is de basis voor een succesvol coachtraject.

Een succesvol coachtraject begint met een klik tussen jou en mij. Daarom nodig ik je graag uit eerst vrijblijvend kennis te maken. Tijdens de kennismaking praten we over jouw coachvraag en vertel ik jou wie ik ben en hoe ik werk. Je kunt al je vragen stellen en ik geef aan hoe een mogelijk coachtraject eruit zal zien. De kennismaking is kosteloos. Je bent van harte welkom!

Boek je vrijblijvende kennismaking

Online of in de coachstudio.