Willem van Duuren

Businesscoach

Voor ondernemers die streven naar persoonlijke groei, meer balans, werkgeluk en succes

Willem van Duuren – SR practitioner coach | Erkend NOBCO coach

Direct kennismaken

Erkend coach

Pak de regie over persoonlijke groei, meer balans (werk)geluk en succes

Met een No-Nonsense oplossingsgerichte aanpak op een informele maar doeltreffende manier help ik jou je doelen te bereiken en zorg ervoor dat jij in regie blijft.

Wat business-coaching jou oplevert..

Ondernemen is topsport. Topsporters hebben coach die hen begeleidt en scherp houdt. Als businesscoach doe ik hetzelfde voor ondernemers die hun persoonlijk of zakelijk resultaat willen verbeteren en weer met rust en energie willen ondernemen.

We duiken volledig in jouw business, analyseren waar je staat, wat je belemmeringen en uitdagingen zijn en kijken waar je grootste kansen liggen. Een businesscoaching traject is een actief traject, analyse, ontdekken, keuzes maken en acties ondernemen. Van doel tot actie om meer succes te bereiken, nieuwe inzichten op te doen en te veranderen. In een traject kijken we niet alleen naar jouw business maar ook naar jou als ondernemer of leider, om met meer rust en doeltreffend te kunnen ondernemen.

Wil je meer weten? Boek dan een gratis kennismaking met mij in, dan vertel ik je vrijblijvend hoe ik werk.
Of bel me even 06 52 86 19 29

Maak een vrijblijvende afspraak
 1. Beter resultaat

  Ondernemen met meer rust en scherpe doelen helpt je de focus te leggen op de juiste keuzes om meer resultaat te behalen.

 2. Rust

  Je ervaart meer rust in je hoofd door je uitdagingen te bespreken en effectief te kijken naar oplossingen.

 3. Duidelijkheid

  Je creëert een helder overzicht in wat je wil bereiken en op welke manier.

 4. Sterker ondernemerschap

  Je leert beter om te gaan met belemmeringen die jouw ondernemerschap in de weg staan.

 5. Heldere keuzes

  Je ontdekt wat voor jou de beste keuzes zijn en zet stappen om doel te bereiken.

 6. Effectiviteit

  Je wordt effectiever doordat je gericht werkt aan persoonlijke overtuigingen of belemmeringen die je in de weg staan.

 7. Zelfverzekerdheid

  Je rekent af met onzekerheid door te werken aan je persoonlijk voorkomen en overtuigingskracht

 8. Inzicht, bewustwording en vaardigheden

  Je herkent patronen, weet wat er met jou gebeurt en werkt aan het ontwikkelen van vaardigheden. Je ontdekt handige tools die jou blijvend zullen ondersteunen.

 9. Minder stress

  Je deelt je zorgen, bespreekt je issues met mij en we onderzoeken mogelijke oplossingen op een gestructureerde wijze, zodat je minder stress gaat ervaren.

 10. Sterker leiderschap

  Je werkt aan het ontwikkelen van leiderschapsvaardigheden die jou een sterker leider maken.

 11. Plezier, motivatie en energie

  Dat fijne gevoel van het ondernemen, vrijheid en het opbouwen van iets moois dat jij voor ogen hebt.

 12. Een optimale strategie

  Door te sparren, toetsen, brainstormen kom je tot nieuwe inzichten die bijdragen aan je succes.

 13. Meer begrip

  Je wordt beter begrepen door jouw team, collega’s, medewerkers of aandeelhouders omdat je messcherp communiceert wat je wil bereiken.

Je doel bereiken met een coach

Nog deze zomer aan de slag?

Een programma bestaat uit een traject van 4 sessies of meer;

 • altijd inclusief NOBCO coachmonitor
 • sterk gereduceerd tarief voorbereidingsuren en pakketkorting
 • versneld traject mogelijk

Lees meer

Handige coachprogramma’s

Maak een keuze uit een van mijn programma's met extra voordeel. Gratis gebruik van de NOBCO coachmonitor | Een coachboek als naslagwerk naar keuze| Gratis Check-up sessie na 6 maanden

Willem van Duuren

Over mij

Businesscoach Willem van Duuren.

Als ervaren en bevoegd businesscoach met 30 jaar retail en B2B ervaring help ik ondernemers met plezier en rust te ondernemen. Met mijn achtergrond in retail en online commercie en management, sta ik klaar om jou te ondersteunen bij het behalen van persoonlijke of zakelijke doelen.

Met mijn jarenlange expertise als ondernemer en senior manager in topfuncties bij gerenommeerde bedrijven zoals HEMA, Kamera-Express, Olympus, begrijp ik de specifieke uitdagingen waar ondernemers en bedrijfseigenaren mee te maken hebben. Ik ken de druk en het streven naar maximaal resultaat uit eigen ervaring. Met een No-Nonsense aanpak help ik jou doelgericht en efficiënt je doelen te bereiken, met de focus op concrete resultaten.

Tegen welke uitdaging loop jij aan? Laat het me weten.

Plan een afspraak of bel me: 06 52 86 19 29

Meer over Willem

Yes! ik heb weer overzicht in mijn to-do! Zo fijn! Ik liep ontzettend tegen mezelf aan, maar met een paar meetings heb ik weer een helder overzicht! Wat superfijn !!!

Eigenaar trainingsbureau, Anoniem

Veelgestelde vragen

Businessoaching is gerichte coaching op zakelijke doelen, zoals resultaat verbeteren, complexe situaties, strategie of operationele uitdagingen. Als businesscoach vertel ik je niet wat je moet doen, of hoe je iets moet doen, maar ik zet je aan tot creativiteit, toets je denk- en oplossingsrichting en motiveer je. Dat doe ik met mijn ervaring vanuit het bedrijfsleven en mijn coachingsvaardigheden. Alleen op speciaal verzoek neem ik een adviserende rol of zelfs uitvoerende rol aan.

Ja natuurlijk. Wanneer je behoefte hebt aan verdieping op jouw business, jouw rol als leider, manager of CEO, of een sparringspartner zoekt waarbij jij in vertrouwen kan praten over de uitdagingen die je zoal tegenkomt, kan ik je ondersteunen. Een frisse blik op je plannen, onderzoeken welke andere mogelijkheden er zijn, meekijken met je businesscase of presentatie of ondersteuning in lastige situaties zoals het afscheid nemen van medewerkers. Als businesscoach ben ik als het ware jouw steun wanneer je extra ondersteuning kunt gebruiken.

Ja. Als businesscoach help ik jou met het ontwikkelen van vaardigheden wanneer dat relevant is. Denk bijvoorbeeld aan het versterken van jouw leiderschap, je assertiviteit, timemanagement, prioriteiten stellen en vele andere vaardigheden.

Dat hangt af van de exacte doelstelling en verantwoordelijkheden. Als businesscoach heb ik geen uitvoerende rol. Is er toch behoefte aan uitvoerende taken, dat valt dat onder consultancy of interim werkzaamehden en dat is een apart traject.

Als eerste maken we kennis en bespreken we jouw doel. Waarom zoek je een businesscoach en wat wil je bereiken. Dit gesprek voeren we tijdens de vrijblijvende kennismaking. Aan de hand van je doelen en situatie, geef ik je een schets van de mogelijke aanpak. Mogelijk stuur ik je vooraf een vragenlijst, zo kunnen we doeltreffend aan de slag.

Deels. Ik help jou tot inzicht te komen en geef je doelgericht advies wanneer je daarom vraagt. In principe vertel ik je niet wat je moet doen, dat bepaal je helemaal zelf. Wanneer je uitvoerende taken verwacht, bijvoorbeeld het opstellen van een businesscase of marketingplan, dan zullen we dat als een apart traject bekijken, los van de businesscoaching. De kern is dat we goede afspraken maken over wat onder coaching valt en wat mogelijk onder consultancy valt.

Alle veelgestelde vragen

Een goede klik is de basis voor een succesvol coachtraject.

Een succesvol coachtraject begint met een klik tussen jou en mij. Daarom nodig ik je graag uit eerst vrijblijvend kennis te maken. Tijdens de kennismaking praten we over jouw coachvraag en vertel ik jou wie ik ben en hoe ik werk. Je kunt al je vragen stellen en ik geef aan hoe een mogelijk coachtraject eruit zal zien. De kennismaking is kosteloos. Je bent van harte welkom!

Boek je vrijblijvende kennismaking

Online of in de coachstudio.