Coachpool oplossing van CoachNu

Ik kon niet wachten deze vooraankondiging te delen, want CoachNu staat op het punt om in september haar coaching diensten verder uit te breiden met een innovatieve coachpool oplossing, speciaal voor bedrijven die het welzijn van hun medewerkers belangrijk vinden.

 **Investeren in HAPPY medewerkers** 
Vanuit mijn missie om zoveel mogelijk mensen te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling, lanceer ik in september de CoachNu coachpool oplossing voor bedrijven. Het doel van de coachpool is coaching mainstream, eenvoudig toegankelijk te maken voor bedrijven en hun werknemers.

**Mijn motto: “Ik gun iedereen een coach”**
Ik geef toe dat mijn uitspraak ietwat overdreven kan klinken, maar coaching draagt daadwerkelijk bij aan persoonlijk geluk en zakelijk succes. Het gaat over het overwinnen van obstakels, zowel in ons persoonlijke leven als in zakelijk opzicht. Coaching stimuleert persoonlijke groei en zet mensen aan tot diepgaand zelfreflectie.

**Een BLIJE medewerker presteert beter**
Mijn visie is simpel: een tevreden medewerker presteert beter, is gemotiveerder en straalt positieve energie uit. Een medewerker in zijn/haar kracht zal tastbare resultaten boeken. En wie wil er nu niet een team van gelukkige medewerkers die met plezier werken en tevreden zijn.

**Coaching voor persoonlijk en professioneel succes**
Daarom lanceer ik in september een innovatieve oplossing: een coachpool met een vast team van gespecialiseerde en erkend coaches. Samenwerking, toegankelijkheid en eenvoud staan centraal. Ons doel is om coaching voor iedereen toegankelijk te maken. Geen gedoe met individuele coaches en complexe goedkeuringsprocessen. Met ons geïntegreerde platform kunnen medewerkers rechtstreeks een coach boeken, met de goedkeuring van het bedrijf.

**Samen streven naar een positieve ROI**
Ik geloof sterk en heb dit uit eigen ervaring gezien, dat deze vorm van coaching voor medewerkers een positieve ROI oplevert. Het verhoogt medewerkerstevredenheid en draagt bij aan succes, retentie, bedrijfscultuur en volwassenheid van de organisatie. Investeren in coaching is een waardevolle vorm van goed werkgeverschap.

**Meer informatie volgt binnenkort**
We zijn druk bezig met de laatste details en tests, maar vanaf september bieden we een oplossing voor de meest voorkomende vormen van coaching, samen met een vast team van coach professionals met een rijke achtergrond in het bedrijfsleven.

Ik kan niet wachten om jullie feedback, inspiratie en suggesties te horen die kunnen bijdragen aan het succes van deze oplossing.

Wil je meer weten? Aarzel niet om contact met me op te nemen. Blijf ons volgen voor meer informatie in de komende weken.

Met enthousiaste groeten van het hele CoachNu TEAM!

Een goede klik is de basis voor een succesvol coachtraject.

Een succesvol coachtraject begint met een klik tussen jou en mij. Daarom nodig ik je graag uit eerst vrijblijvend kennis te maken. Tijdens de kennismaking praten we over jouw coachvraag en vertel ik jou wie ik ben en hoe ik werk. Je kunt al je vragen stellen en ik geef aan hoe een mogelijk coachtraject eruit zal zien. De kennismaking is kosteloos. Je bent van harte welkom!

Boek je vrijblijvende kennismaking

Online of in de coachstudio.